Μαζική αποστολή προεκλογικών μηνυμάτων SMS

Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα ο κύριος τρόπος έκφρασης της πολιτικής γνώμης είναι οι εκλογές. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους και οι υποψήφιοι προσπαθούν να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους. Η διαδικασία αυτή συνοψίζεται με τον όρο πολιτικό marketing. Αξιοποιώντας τα εργαλεία του marketing ο υποψήφιος μπορεί να ενημερώσει τους ψηφοφόρους για τις ιδέες, τις δράσεις και το πρόγραμμα του και να τους πείσει ότι τη στιγμή της κάλπης είναι η καλύτερη επιλογή, αυτή που θα τους ωφελήσει περισσότερο από κάθε άλλη.

Η μεγάλη διαφορά του παραδοσιακού και του πολιτικού marketing, είναι ότι ο υποψήφιος πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια των πολιτών και για να το πετύχει αυτό πρέπει να βρίσκεται κοντά τους, να επικοινωνεί άμεσα και προσωπικά μαζί τους, μια διαδικασία που επιτυγχάνεται μέσω αποστολής SMS. Έτσι μόνο θα είναι αυτός που θα σκεφτούν να ψηφίσουν όταν έρθει η στιγμή των εκλογών.

Ο παραδοσιακός και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το πετύχει αυτό ένας υποψήφιος είναι η μαζική αποστολή προεκλογικών SMS.

Χρησιμοποιήστε το SMS marketing προς όφελος σας και περάστε το προεκλογικό σας μήνυμα, στο κινητό των ψηφοφόρων σας.
Ξεκινήστε τώρα

Τα προεκλογικά SMS είναι ότι πιο άμεσο και προσωπικό για την πολιτική επικοινωνία αμέσως μετά την προεκλογική χειραψία με τους πολίτες. Αυτός είναι και ο λόγος που το SMS είναι τόσο διαδεδομένο σε κάθε εκλογικό αγώνα.

προεκλογικά sms είναι το κορυφαίο εργαλείο για να μπορέσει να έρθει ο υποψήφιος σε επαφή με τους υποστηρικτές του. Να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα του, τα επόμενα του βήματα καθώς και τις εκδηλώσεις του με την χρήση του πιο αποδοτικού τρόπου – του SMART SMS. Χρησιμοποιήστε το mobile marketing προς όφελος σας και περάστε το προεκλογικό σας μήνυμα, στην προσωπική συσκευή των ψηφοφόρων σας.

Προεκλογικά SMS

  • Άμεσα και προσωπικά μηνύματα που εκφράζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
  • Ενημέρωση για εκδηλώσεις, ομιλίες και δραστηριότητες
  • Προεκλογικά φυλλάδια, φωτογραφίες και συνεντεύξεις μέσω Smart SMS
    Ρωτήστε μας για την πρωτοποριακή υπηρεσία Smart SMS της εταιρείας μας που ενσωματώνει την προβολή εικόνας, video και σελίδας web στο μήνυμα
  • Χαμηλή τιμή για να επικοινωνήσετε με περισσότερους ψηφοφόρους
  • Βεβαιότητα ότι το κοινό θα διαβάσει το μήνυμα σας

Το SMS.net.gr αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση στην μαζική αποστολή προεκλογικών SMS καθώς εγγυάται την έγκαιρη παράδοση των μηνυμάτων και την ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων των ψηφοφόρων σας. Η πλατφόρμα του SMS.net.gr είναι πολύ εύκολη στη χρήση και παρέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τα αποτελέσματα κάθε καμπάνιας.

Η IP Digital στα 15 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του SMS έχει διεξάγει ένα πολύ μεγάλο αριθμό αποστολών SMS για εκλογές και άλλες δραστηριότητες. Η πείρα, η τεχνογνωσία και η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας εγγυάται την επιτυχία του άμεσου, αποτελεσματικού πολιτικού marketing. Επιπλέον, αναλαμβάνει την αποστολή προεκλογικών SMS μηνυμάτων στους ψηφοφόρους στο χρόνο που θα υποδείξουν οι υποψήφιοι και τα εκλογικά τους γραφεία.

Χρησιμοποιήστε το SMS marketing προς όφελος σας και περάστε το προεκλογικό σας μήνυμα, στο κινητό των ψηφοφόρων σας.
Ξεκινήστε τώρα