Η IP Digital, μια εταιρία με διαρκή ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, δίνει πλέον την ευκαιρία σε δραστήριους ανθρώπους να αναπτύξουν την δική τους επιχείρηση, με βάση την υπηρεσία δρομολόγησης μαζικών μηνυμάτων sms. Η IP Digital, κατόπιν πολλών αναβαθμίσεων, έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή που επιτρέπει οποιονδήποτε δραστήριο άνθρωπο, να δημιουργήσει την δική του πλατφόρμα δρομολόγησης μηνυμάτων sms, για λογαριασμό εταιριών στον Ελλαδικό χώρο, και όχι μόνο.

Μέσα στις βασικές χρήσεις της πλατφόρμας, ο κάθε ενδιαφερόμενος για συνεργασία, θα μπορεί να προβαίνει στην μεταπώληση όγκου μηνυμάτων sms, λειτουργώντας πάντα κάτω απο την ομπρέλα της IP Digital, εκμεταλευόμενος την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχεται. Πιο αναλυτικά, ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να έχει την δική του πλατφόρμα, με τα δικά του λογότυπα και brand name, να προωθεί τους πελάτες του σε αυτήν και να ορίζει το οικονομικό κόστος των μηνυμάτων που θα μεταπωλεί σε αυτούς, έχοντας όλη την διαχείριση της πλατφορμας στα χέρια του.

Το να γίνεται μεταπωλητής μας σημαίνει απόκτηση εργαλείων για πώληση και διαχείριση μηνυμάτων SMS στους πελάτες σας. Οι μεταπωλητές του SMS.net.gr Greek Web SMS λαμβάνουν προνομιακά προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές τιμές και μπορούν να καθορίσουν την δική τους τιμολογιακή πολιτική. Οι μεταπωλητές έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν τους δικούς του πελάτες απευθείας χωρίς μεσολάβηση.

Δυνατότητες πακέτου μεταπωλητών:

- Εργαλείο διαχείρισης πελατών,

- Εισαγωγή/Επεξεργασία/Διαγραφή χρηστών,

- Κατανομή SMS Credits σε λογαριασμούς πελατών,

- Επισκόπηση αναφορών εξερχόμενων μηνυμάτων,

- Προηγμένη υποστήριξη API,

- Πρόσβαση σε ειδικές τιμές για αγορά μαζικών μηνυμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα μεταπωλητών του SMS.net.gr